Zoek je naar kwalitatieve en stijlvolle kleding voor kinderen, dan merk je al snel dat de opties talrijk zijn. Je wilt dat je kind er goed uitziet, zich prettig voelt en dat kleding langer dan een seizoen meegaat. Merkkleding kan die wensen vervullen en heeft vaak net dat beetje extra aandacht voor detail, design en duurzaamheid. Zo draagt je kind kleding die niet alleen mooi is, maar ook de speelsheid van het kinderleven aankan.

Lyle & Scott

Lyle en Scott kids, een merk met een rijke geschiedenis, leveren kleding die de combinatie van klassiek en hedendaags vertegenwoordigt, zelfs voor de jongsten. Hun collectie voor kinderen omvat poloshirts, knusse truien en comfortabele jacks, allemaal gemaakt met de kenmerkende adelaar van het merk; een symbool van kwaliteit. Je vindt er stukken die zowel voor dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden geschikt zijn.

 

Draagcomfort en duurzaamheid staan voorop in hun ontwerpen. Kinderen groeien snel en de kleding van Lyle & Scott groeit op symbolische wijze mee. Door het gebruik van hoge kwaliteit stoffen en aandacht voor pasvorm zorgt het merk ervoor dat je kind zich altijd op zijn of haar best voelt, zowel op het speelveld als op familiebijeenkomsten.

Jacky Luxury

Jacky Luxury (Kinderkleding-tekoop) spreekt tot de jongere fashionista’s die houden van een mix van glamour en comfort. De kledinglijn is rijk aan opvallende ontwerpen, van glinsterende topjes tot stoere jassen, en maakt gebruik van mooie materialen die zowel oogstrelend als huidvriendelijk zijn. Het merk weet wat jonge dames willen en laat zien dat modebewustzijn geen leeftijdsgrens kent.

 

Voor ouders die op zoek zijn naar kleding die moderniteit uitstraalt zonder de speelsheid van de kindertijd te verliezen, biedt Jacky Luxury een interessante collectie. Het gaat om stukken die kinderen aanspreken door hun snit en versieringen, terwijl het ook gemakkelijk schoon te houden en te onderhouden kleding is, onmisbaar voor actieve meiden.

Street Called Madison

Straatwijs en modieus, dat is waar Street Called Madison voor staat. De collectie is geïnspireerd op de jeugdige geest en is perfect voor kinderen die graag hun individualiteit en creativiteit uiten. Hier draait het om kleding met karakter; dynamische prints, variërende stoffen en designs die kinderen motiveren om zichzelf te zijn en de wereld te laten zien wie ze zijn.

 

Street Called Madison spreekt jongeren aan die gek zijn op een urban look en die niet bang zijn om zich te onderscheiden van de massa. Kleding van dit merk is ontworpen om comfortabel te zitten en om tegen een stootje te kunnen, zodat kinderen onbekommerd kunnen ravotten en ontdekken.

Stempel drukken

Kinderkleding kiezen is meer dan het volgen van de nieuwste mode; het is een manier voor kinderen om hun persoonlijkheid te uiten. De merken Lyle & Scott, Jacky Luxury en Street Called Madison bieden elk een unieke blik op wat mode voor kinderen kan betekenen. Ze benadrukken dat stijl niet ten koste hoeft te gaan van comfort en speelsheid en tonen aan dat kwaliteitskleding kinderen helpt zich zelfverzekerd en gelukkig te voelen.

 

Het kiezen van merkkleding voor je kind staat gelijk aan investeren in stoffen die langer meegaan, designs die de persoonlijkheid weerspiegelen en kleding die ondersteunt bij de vele ontdekkingen die kinderen elke dag doen. Het gaat om balans vinden tussen wat in de mode is en wat praktisch is, tussen wat opvalt en wat comfortabel aanvoelt. Houding en zelfexpressie worden gevoed door de kleren die je draagt. Help je kind die expressie op een stijlvolle manier te vinden met merkkleding die spreekt.