In stijl de winter door

Dankzij George RR Martin kennen we allemaal de uitdrukking “Winter is coming”. Ook in ons land komt de winter er nu aan. En vaak horen bij warme zomers koude en strenge winters. In de tijd van koud en ruig weer kunnen we er ook warm en in stijl bij lopen. Online is er een ruime keuze in het luxere segment, in onderstaande tekst neem ik je mee om een exclusief Italiaans merk te ontdekken.

Moncler

Een merk dat zich sinds 1952 in sportief, stijlvolle en warme kleding heeft gespecialiseerd is Moncler. Moncler gebruikt de kennis van bergbeklimmers die vaak in extreme omstandigheden hun werk doen (of hobby uitoefenen). Het merk heeft het combineren van extreme omstandigheden in alledaagse gebruik tot kunst verheven.  Sinds de komst van Remo Ruffini in de Moncler group heeft dit merk zich meer gespecialiseerd in exclusiviteit.
Het Italiaanse merk is dan ook vooral bij wintersporters heel populair. Dit komt ook door de materiaal keuze. De jassen zijn heel warm maar ook vederlicht en gewatteerd. De broeken zijn onverwoestbaar en de truien warm gebreid. Wat verder opvalt bij dit modieuze merk is dat ze kijken hoe hun producten op een duurzame manier geproduceerd kunnen worden. Hun bedrijfsproces is afgestemd op het feit dat  groei alleen gerealiseerd kan worden met respect naar de maatschappij en de omgeving. Er is onlangs een compleet bedrijfsonderdeel gestart in dit duurzame proces .

Bewegingsvrijheid

Het Merk Moncler is dus niet alleen sociaal verantwoord, in staat je heel goed warm te houden onder extreme omstandigheden. Maar door de nieuwste innovaties zijn ze ook in staat je veel bewegingsvrijheid toe te staan. Als je kijkt bij een online collectie van Moncler, zie je dat er extra aandacht is gegeven om ervoor te zorgen dat je ook de juiste maat kiest. Door een foto van het kledingstuk an sich te tonen maar ook hoe het staat als het model het kledingstuk aan heeft krijg je een beter beeld van het kledingstuk.