Trotse bezitter van een nieuwe iPhone

Al een aantal maanden in afwachting van de iPhone 8, nu is hij er dan eindelijk, een stukje van de meest moderne en gewilde technologie van dit moment. Kostbaar omdat je er aan gehecht bent en het kost het ook best veel geld. Dat wil je zo lang mogelijk beschermen, geen krasjes deukjes of versplinterd glas. Alhoewel je er heel zuinig mee bent, zoals we allemaal weten zit een ongeluk in een klein hoekje. Bescherm daarom je trotse bezit met een stijlvol hoesje of case.

Beschermen
De belangrijkste functie van een telefoonhoesje of – case is dat hij beschermt tegen deuken, krassen en/of gebroken glas. Dat doet hij door de schokken op te vangen en het glas af te dekken met een extra laagje. Er zijn verschillende type hoesjes of cases. Om de belangrijkste te noemen:
De flipcase dekt de telefoon volledig af en de telefoon zit vast in deze case. Om je telefoon te bedienen moet je de ‘flip’  naar boven of onderen schuiven. Deze case beschermt het toestel volledig.
De bookcase is in principe hetzelfde als de flipcase maar deze case is te openen als een boek. Ook deze case beschermt de telefoon in zijn totaal.
De backcover bedekt alleen de achterkant van de telefoon en in sommige gevallen de zijkant, De contouren van de telefoon blijven hierdoor beter zichtbaar maar het scherm is niet beschermd.
Pouches zijn universele hoesjes waarin de telefoon volledig kan worden weggestopt. Het nadeel is dat je de telefoon eerst uit het hoesje moet halen voor het gebruik en dat het tijdens het gebruik niet beschermd is.

Stijlvol

Bij iPhone 8 hoesje heb je niet alleen alle verschillende soorten hoesjes, maar ook hoesjes van allerlei merken en materialen die stijlvol zijn en de uitstraling van je nieuwe iPhone benadrukken. De keuze is hier zo groot dat je altijd slaagt en het hoesje vindt dat niet alleen goed bij je iPhone past maar ook bij jouw smaak. Neem snel een kijkje en overtuig jezelf van de ruime keuze.