Calvin Klein onderbroeken

Onderbroeken zijn een onmisbaar gedeelte van onze outfit. Alhoewel hij (meestal) niet zichtbaar is, is het wel heel belangrijk dat een onderbroek goed zit en blijft zitten. Als je kiest voor een gerenommeerd merk heb je een onderbroek die er vaak flitsend uitziet en waarvan de vorm perfect past. De stof waar deze onderbroeken van gemaakt worden voelt vaak ook goed aan en het zweet bijna niet. Bovengenoemde voordelen gelden voor goede onderbroeken zoals die van Calvin Klein, ook na een x aantal wasbeurten. Zo hoef je niet ieder half jaar nieuwe onderbroeken te kopen.

Het merk

Het merk Calvin Klein is opgericht in 1968 door de modeontwerper met dezelfde naam, en is in de jaren 70 uitgegroeid tot een vooraanstaand fashion design merk. In de jaren 80 veroverde het merk een groot deel van de ondergoedmarkt. Calvin Klein vervaardigt niet alleen kleding, maar levert verschillende merken ondergoed, jeans, golfkleding maar ook veel accessoires waaronder tassen, horloges en sierraden. Calvin Klein is weer onderdeel van een veel groter kledingbedrijf PVH Corp. waar o.a. Michael Kors, Donald J. Trump Signature Collection, en Perry Ellis Portfolio onder vallen. Reclames van Calvin Klein zijn soms geïnspireerd op echte gebeurtenissen en mensen. De Jeans reclames campagne uit 2015 werd geïnspireerd door afspraakjes die echt zijn gemaakt, alleen namen en gebeurtenissen zijn aangepast voor creatieve doeleinden.

Calvin Klein Onderbroeken

Als je een goed overzicht wil hebben wat er allemaal qua Calvin Klein te koop is, dan kun je hier bij deze Calvin klein onderbroek eens een kijkje nemen. Met Calvin Klein onderbroeken ga je voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wanneer je  kiest voor deze onderbroek weet je dat iets goeds in handen hebt; een onderbroek met garantie als je het zo mag zeggen. Ze gaan lang mee en je kan er heel goed mee voor de dag komen.