Industriële Tafels zijn de trend voor 2017

Industrieel wonen is al jaren een opkomende trend, vooral sinds er oude panden weer in leefbare staat worden gebracht. Kenmerkend voor deze woonstijl is het gebruik van ruwe materialen: in een industriële inrichting zie je veel leer, beton, hout en staal terugkomen. Toen oude panden gerestaureerd werden, werd bedacht dat bakstenen niet verborgen hoefden te worden maar gewoon zichtbaar mochten blijven. Ook de houten balken werden in het zicht gelaten, evenals de oude pijpleidingen. De kleuren zijn vaak donker, zwart en grijs gecombineerd met wit.

Industriële tafels

Als u op zoek bent naar een tafel met uitstraling dan bent u bij de industriële  tafel op het juiste adres. De grote en eventuele dikke tafelbladen van massief eiken geven de tafel een stevige uitstraling. Ook als u geen industriële inrichting heeft kan een dergelijke tafel de blikvanger worden in uw woonkamer, de stoere tafel geeft uw inrichting wat pit.

Zelf ontwerpen en samenstellen

Bij Tabledusud kunt u de industriële tafel zelf samenstellen. Het grote voordeel van de industriële tafel hier uitzoeken is dat de mogelijkheid geboden wordt om het onderstel zelf te ontwerpen. U kunt uiteraard ook zelf een keuze maken uit het ruime assortiment onderstellen.
Voor het blad zijn er een aantal verschillende standaard diktes aanwezig:  5,6 of 8 cm dikke bladen. Alle bladen zijn van eiken en genoemd naar Franse steden. Deze vormen de basis voor alle modellen die u hier kunt bestellen.  Het onderstel kunt u dus uitzoeken of zelf ontwerpen, u gaat dan samen kijken of dit ontwerp ook haalbaar is voor gebruik als onderstel van een door u ontworpen tafel. De standaard onderstellen zijn van RVS en de nog goed zichtbare lasnaden geven de tafels de stoere industriële look. Het is ook mogelijk om het stalen onderstel te laten spuiten in een door u gewenste kleur. Alle ral kleuren zijn leverbaar.