Marazzi is helemaal in

Marazzi tegels worden sinds 1935 geproduceerd in Italië. De Italiaanse leverancier levert veel verschillende tegels waaronder keramiek, mozaïek,  porselein, marmer en graniet. De hoogwaardige tegels zijn te verkrijgen in alle diktes, groottes en verschillende looks.

De uitstraling die je wilt in ieder vertrek

Met Marazzi tegels geef je de woonkamer, tuin of welke ruimte dan ook de look die je in gedachten hebt, en de sfeer die je wilt uitstralen. De verschillende tegels zijn onder andere verkrijgbaar in een  hout-look; het grote voordeel hiervan is dat de gezellige en luxueuze uitstraling van hoogwaardig hout gecombineerd wordt met het onderhoudsgemak van keramische tegels.

Naast de hout-look zijn er diverse andere soorten te verkrijgen, denk hierbij aan tegels met de uitstraling van porselein, marmer, graniet en steen-effect voor zowel binnen als buiten. Naast de goede kwaliteit en het gebruiksgemak zijn ze leverbaar in verschillende kleuren, lengtes, diktes en texturen.

Lifestyle

Als je de inrichting van je huiskamer af wil maken, zul je je ogen uitkijken bij de mogelijkheden die deze tegels te bieden hebben. De tegels zijn zowel binnen, buiten, op de vloer en aan de wand te gebruiken. De Marazzi tegels bieden alle mogelijkheden om het huis in te richten precies zoals jij het in je hoofd hebt en een grotere flexibiliteit dan welke andere oplossing voor handen.

De Treverkhome Serie

Een erg populaire serie van deze Marazzi tegels is de Treverkhome serie. Dat is niet erg verbazingwekkend, omdat de tegels tot in de kleinste details de echte uitstraling van een houten vloer hebben. Als je je kamer wilt omtoveren tot een warme kamer met de krachtige en stoere look van echt eikenhout, maar ook het gebruiksgemak van keramische tegels dan kun je uitstekend uit de voeten met Marazzi tegels. Juist ook als je het wilt gebruiken in natte ruimtes zoals keuken en badkamer, dus één-en- dezelfde vloer in woonkamer en keuken is dan opeens mogelijk. Daarnaast kan de badkamer met een houtlook vloer opeens een heel warme en luxueuze uitstraling krijgen.