Second Female kleding

Second Female
Elegantie gecombineerd met pit, Second Female bewijst dat deze twee kenmerken samen gaan. Deze modelijn heeft een prachtig assortiment voor zelfbewuste dames.

Second Female richt zich op het uitgaans- maar ook op het zakenleven. De kledingstukken laten zich prima met elkaar combineren, waardoor je altijd een mooie look voor elke gelegenheid kunt samenstellen. Second Female is een lijn voor trendsetters, die op de mode vooruitlopen.

De stoffen van Second Female kleding voelt heerlijk op de huid aan en draagt daardoor erg prettig. De kleding is vervaardigd uit natuurlijke materialen zoals katoen, linnen maar ook tencel. Tencel is een nieuwe revolutionaire uitvinding. Door submicroscopisch kleine kanaaltjes tussen elke vezel wordt er voor een optimaal vochtigheidstransport gezorgd, wat erg prettig is tijdens het dragen.

De kleuren uit deze kledinglijn zijn zwart, wit maar ook natuurkleuren zoals beige, crème, bruin en roze zijn volop aanwezig. De T-shirts en blouses van Second Female variëren van effen tot de drukkere exemplaren met printen.

In het assortiment heeft Second Female tevens leuke shorts die je overal mee kunt combineren. Mooie pantalons waarin je gezien kunt worden, gecombineerd met de blouses of T-shirts uit dezelfde lijn, zorgen steeds weer voor een prachtig geheel.

Het loont zeker de moeite eens een kijkje te nemen in de nieuwste collectie. Er is voor ieder stijltype en gelegenheid een passende en mooie creatie te vinden.