G-Shock horloges in samenwerking met de luchtmacht

Gilze-Rijen, 5 maart 2014Foto's: APACHE Demo-vlieger in samenwerking met CASIO

Altijd sterk en gekenmerkt door onverbeterlijke stijl en toughness. G Shock gaat in samenwerking met de luchtmacht! G-Shock (Casio Benelux) heeft aangekondigd dat zij de samenwerking aangaan met het Apache Demo Team en het F-16 Demo Team van de Koninklijke Luchtmacht. Casio heeft in haar Gravitymaster-lijn van G-Shock een aantal modellen ontwikkeld met behulp van professionele piloten.

Centraal in deze samenwerking staan de GA-1000-4AER en deGW-A1100-1A3ER. Naast de gebruikelijke schokbestendigheid van deze modellen zijn ze allebei voorzien van een kompas, neo-display, stopwatchfunctie, dagelijks alarm, 20 bar waterdichtheid en een automatische kalender. De GW-A1100-1A3ER is zendergestuurd (EU, USA, Japan en China) waardoor het horloge altijd de exacte tijd aangeeft. Dankzij de Smart Access technologie is het model gemakkelijk met een knop te bedienen. De GA-1000-4AER is voorzien van een thermometer dat tussen -10 en +60 graden Celsius aangeeft. De prijs zal €249 worden.

Over G-Shock
De G-Shock collectie van Casio is bedoeld voor krachtige persoonlijkheden die een al even krachtig horloge wensen. Vrijwel onverwoestbaar en van energie voorzien door duurzame batterijen of zonne-energie. Naar behoefte voorziet G-Shock in vele specifieke functies.

De CASIO collectie kenmerkt zich door de reputatie betaalbaar te zijn met een hoge kwaliteit slanker, lichter en duurzamer. De technolgie van CASIO verlegt de norm. Al sinds de jaren zeventig is de CASIO Collectie over de hele wereld een welkom begrip.
De G-Shock maakt zich inmiddels alweer op voor zijn 30e verjaardag, maar de volhardendheid en geestdrift van Ibe gaan onverminderd door.