TW Steel David Coulthard speciale editie horloge

David Coulthard TW Steel
David coulthard is een voormalig Schotse formule 1-coureur en is al jaren een trouwe TW Steel ambassadeur. In samenwerking met TW Steel heeft hij een eigen editie horloge uitgebracht de ”David Coulthard edition”. Na 2 eerdere succesvolle edities van David Coulthard komt TW Steel met nog een nieuwe David Coulthard collectie! Nu met de CEO Tech modellen!

De Ceo Tech David Coulthard Special Editions zijn waterbestendig tot 10ATM en uitgerust met een mooie zwarte siliconen band. Het model heeft een prachtig Miyota 6S20 Big Caliber chronografisch uurwerk en is opgebouwd uit een solide kast van geborsteld staal. De gezandstraalde bezel, voorzien van een zwarte PVD coating, omvat het saffier kristallen glas. De carbon fiber wijzerplaat en de ingegraveerde naam van David Coulthard op de achterkant van de kast verwijzen ondubbelzinnig naar de Formule 1 historie van de naamgever aan dit horloge.

Over TW Steel

Het trotse Nederlandse merk TW Steel onderscheidt zich van zijn concurrenten door zich altijd te blijven ontwikkelen. Zo leidt het merk de markt van oversized horloges al sinds de introductie van de eerste collectie in 2005.

TW Steel weet de perfecte balans te treffen tussen design en innovatie en biedt zo een specifiek gevoel van individualiteit en het vertrouwen dat hoge kwaliteit en feilloze stijl bieden.
Simpel gezegd: met een TW Steel maakt u een statement. U straalt kracht en ambitie uit en draagt een horloge dat uw persoonlijke stijl weerspiegelt.