Verbeter uw lichaamshouding met MBT Schoenen

MBT SchoenenDe MBT Schoen is een vreemde schoen met een ronde zool in plaats van een platte zool. En dit is meteen de hele filosofie van MBT. Lopen met platte schoenen op vlakke ondergrond helpt onze houding niet. Er zijn verschillende onderzoeken, zowel in Europa als in Amerika die aantonen dat het dragen van MBT Schoenen de loophouding verbetert en de belasting van de gewrichten en rug vermindert. Dit komt omdat de schoen voor instabiliteit zorgt waardoor je jezelf continue moet corrigeren. Hierdoor activeer je diverse spieren, verbeter je je lichaamshouding en train je de kuit,- been- en bilspieren bij iedere stap. Voor meer informatie, ga naar http://www.meijerink-schoenen.nl/mbt/Wil je alles weten over MBT schoenen? Ga dan naar http://mbt-schoenenwinkel.nl/. Hier wordt je op de hoogte gehouden van alle achtergronden, werkingen en nieuwtjes met betrekking tot MBT schoenen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *